Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Športtester recenzie, recenzie športtesterov

Športtester - recenzie zákazníkov

Vyberte si športtester podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Športtestery:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Pulzmeter SIGMA ONYX PRO

začal som behať..a boli my doporučene na sledovanie pulzu,vybral kúpil...a zistil som ze behanie je radosť...ale pozor aj závislosť...neviem si predstaviť bez nich akoukoľvek aktivitu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2010)

jednoduchosť,cena,moc funkcii

sú bez sk návodu



Recenzia Športtester TomTom Runner 3 Cardio + Music + Bluetooth slúchadlá

Odporúčam tovar aj iným zákazníkom. Len to malo malú nevýhodu že krabička bola otvorená,pre túto závadu som si tovar z iného obchodu neobjednal a pritom to stálo o 20 eur menej ako tu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.10.2017)

Splňa požiadavky ktoré využivam. kvalita jednoduchosť

žiadna



Recenzia Športtester TomTom Runner 3 Music + Bluetooth slúchadlá

Odporúčam tovar aj iným zákazníkom. Len to malo malú nevýhodu že krabička bola otvorená,pre túto závadu som si tovar z iného obchodu neobjednal a pritom to stálo o 20 eur menej ako tu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.10.2017)

Splňa požiadavky ktoré využivam. kvalita jednoduchosť

žiadna



Recenzia Športtester Suunto Ambit3 Peak Sapphire (HR)

MÁM ICH LEN KRÁTKO, NEVYSKUŠAL SOM EŠTE ÚPLNE VŠETKO ALE UŽ SA TERAZ TEŠÍM NA VŠETKY TIE FUNKCIE!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

DIZAJN, GPS,NADUPANA VÝBAVA, NEUVERITEĽNE MNOŽSTVO VARIÁCIÍ A NASTAVENÍ!

ZATIAĽ NEVIEM



Recenzia Športtester TomTom Runner 3 Cardio

Odporúčam tovar aj iným zákazníkom. Len to malo malú nevýhodu že krabička bola otvorená,pre túto závadu som si tovar z iného obchodu neobjednal a pritom to stálo o 20 eur menej ako tu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.10.2017)

Splňa požiadavky ktoré využivam. kvalita jednoduchosť

žiadna



Recenzia Športtester Suunto Ambit2 S (HR)

Suunto ponuka kvalitne hodinky vyrobene vo Finsku. Ziaden azijsky smejd. Hodinky su rozbustne a elegantne. Hodia sa bud ako sportove hodinky tak ja hodinky na bezne nosenie. Tieto hodinky som si vybral hlavne kvoli multisportovemu zaberu hodiniek. Dokazu odsledovat obrovske mnozstvo udajov uz v zakladnom rezime. Cez webove rozhranie si hodinky mozte velmi jednoducho nastavit podla svojich potrieb. Hodinky splnaju vsetky kriteria, ktore som vyzadoval. Zapis mapy treningu a tiez snimanie zony HR (po stiahnuti appky upozornuje zvukovo na prekrocenie zony vyuzivania Tukov/cukrov pocas treningu). Najvacsou prednostou je moznost stahovanie trenerov z webu movescount.com ZADARMO.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.07.2015)

GPS HR pas s ANT+ Dizajn - vhodne aj na bezne nosenie, nie len na sport Cena Funkcionalita



Recenzia Športtester s GPS TomTom Spark Fitness Cardio + Music

Dobrá vecička pre športovcov ...a aji na bežne nosenie.Dlho som si vyberala aký model zvoliť ale som rada že som si priplatila a kúpila tém model so všetkými funkciami. Maximálna spokojnosť..

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2016)

Veľmi jednoduché hodinky na šport. Presne informácie ,ľahký prenos údajnou na iPhone . A zo slúchadlami sú proste super. Idete behať dáte si iba hodinky a sluchadla nič iné nepotrebujete vsechny zaznami máte v hodinkách. A hlavná výhoda je že si nemusíte dávať hrudný pas.

Absolútne nič.



Recenzia GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music + slúchadlá

Dobrá vecička pre športovcov ...a aji na bežne nosenie.Dlho som si vyberala aký model zvoliť ale som rada že som si priplatila a kúpila tém model so všetkými funkciami. Maximálna spokojnosť..

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2016)

Veľmi jednoduché hodinky na šport. Presne informácie ,ľahký prenos údajnou na iPhone . A zo slúchadlami sú proste super. Idete behať dáte si iba hodinky a sluchadla nič iné nepotrebujete vsechny zaznami máte v hodinkách. A hlavná výhoda je že si nemusíte dávať hrudný pas.

Absolútne nič.



Recenzia Športtester inSPORTline Fit

Kupila som si rovnaky vyrobok aj po rokoch pouzivania, nakolko stary sporttester uz dosluzil, ale bola som s nim velmi spokojna. Odporucam vsetkym, ktori pri cviceni chcu mat svoj pulz pod kontrolou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2014)

Spolahlivy sporttester s presnym meranim puzu



Recenzia Športtester SIGMA PC 10.11

Pri výbere toho športtesteru mi poradil priateľ, ten ho už má vyše 2 roky, pravidelne športuje (behá, cvičí, jazdí na bicykli dlhšie trate) a veľmi ho chváli. Batérie vydržia dlho, ešte ich nebolo treba meniť. Má ho aj jeho sestra a je s ním spokojná. Začínam teraz behať a lepší pomocník som si nemohla vybrať. Ovládanie má jednoduché, hrudný pás pohodlný, nezavadzia pri pohybe. Jediné, čo by som mu vytkla je, že nemá vstavanú slovenčinu/češtinu, ale pre tých, ktorí ovládajú angličtinu alebo nemčinu, to nebude žiadny problém. Odporúčila by som ho každému, kto práve začína behať alebo už behá závodne, je vhodný takisto pre ostatné športy. V skratke: skvelý produkt za skvelú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.05.2015)

jednoduché ovládanie prehľadný displej veľa funkcii primeraná cena

žiadna slovenčina/čestina



Recenzia Športtester Suunto Ambit3 Peak Sapphire Blue (HR)

MÁM ICH LEN KRÁTKO, NEVYSKUŠAL SOM EŠTE ÚPLNE VŠETKO ALE UŽ SA TERAZ TEŠÍM NA VŠETKY TIE FUNKCIE!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

DIZAJN, GPS,NADUPANA VÝBAVA, NEUVERITEĽNE MNOŽSTVO VARIÁCIÍ A NASTAVENÍ!

ZATIAĽ NEVIEM



Recenzia Športtester TomTom Runner 3 - čierno-zelená

Odporúčam tovar aj iným zákazníkom. Len to malo malú nevýhodu že krabička bola otvorená,pre túto závadu som si tovar z iného obchodu neobjednal a pritom to stálo o 20 eur menej ako tu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.10.2017)

Splňa požiadavky ktoré využivam. kvalita jednoduchosť

žiadna



Recenzia Športtester Suunto Ambit3 Peak (HR)

MÁM ICH LEN KRÁTKO, NEVYSKUŠAL SOM EŠTE ÚPLNE VŠETKO ALE UŽ SA TERAZ TEŠÍM NA VŠETKY TIE FUNKCIE!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

DIZAJN, GPS,NADUPANA VÝBAVA, NEUVERITEĽNE MNOŽSTVO VARIÁCIÍ A NASTAVENÍ!

ZATIAĽ NEVIEM



Recenzia Športtester TomTom Runner 3 Cardio + Music

Odporúčam tovar aj iným zákazníkom. Len to malo malú nevýhodu že krabička bola otvorená,pre túto závadu som si tovar z iného obchodu neobjednal a pritom to stálo o 20 eur menej ako tu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.10.2017)

Splňa požiadavky ktoré využivam. kvalita jednoduchosť

žiadna



Recenzia Merač tepovej frekvencie SIGMA PC 15.11

Za dobru cenu vyborne, funkcne, prehladne... Uplne mi staci na to co potrebujem. Pas mi vobec neprekaza. Kto pise ze ovladanie je komplikovane podla mna nevie zapnut ani kavovar. Trosku ma zaskocil pribaleny navod, skoro nic som sa tam nedozvedel, ale staci cez google vyhladat navod a hned ho mate v pdf. za 5min som si na ne zvykol Jedine co by som este uvital je alarm/budik, ale to uz by bol luxus. Uvidime ako dlho vydrzi remienok. Celkovo som spokojny. Ked sa neviete rozhodnut ako ja, dajte si najst cez youtube su tam videorecenzie - na zaklade nej som hned objednal. Rozmyslal som aj nad modelom 25.11, kde je aj drziak na bycikel ale ten mi vobec nechyba, takze celkova spokojnost.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2014)

prehladny displej funkcie/cena dizajn

zatial nic



Recenzia Pulzmeter SIGMA PC 3.11

Bol som prekvapený, aký vysoký pulz mám v stave kludu. Dúfam, že to meria presne. Inak s tým treba začať niečo robiť...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.10.2017)

Toto funguje super, avšak treba navlhčiť elektródy pred upevnením pod hruď.



Zdieľajte článok


Odporúčame športtestery






Novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky