Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Športtestery Polar - obľúbená značka športtesterov

Športtestery Polar - obľúbená značka športtesterov

Dnes si predstavíme ďalší z predávaných značiek športtesterov. Tentoraz sa zameriame na Polar, kultovú fínsku značku športtesterov a pulzmetrov.

Športtester Polar - tichý poradca zdravého životného štýlu

Žiadaný multišportový športtester Polar A300 má jednoduché intuitívne ovládanie a hodí sa pre rôznorodé športové aktivity. Je určený rekreačným a kondičným športovcom a tým, ktorí chcú schudnúť. Možno ho synchronizovať s vybranými smartfónmi aj redukčným káblom s PC, čo umožňuje v podstate okamžite po tréningu prehľadne sledovať všetky dáta v denníku, vytvárať tréningové profily a podobne. Športtester A300 využívajú aj tréneri, ktorí na diaľku sledujú dáta, alebo pripravujú ďalšie tréningové plány.

Okrem bežnej kontroly tepovej frekvencie vrátane prehľadného sledovania jednotlivých zón tepu tento športtester Polar zaznamenáva kalorický výdaj a kontroluje rozvoj kondície. Vďaka novinke - monitoringu denné aktivity - upozorní svojho užívateľa na dlho trvajúce pasivitu. V závislosti na vstupných údajoch sleduje spotrebu kalórií, kvalitu a dĺžku spánku. Pôsobí teda ako užitočný a nenápadný poradca zdravého životného štýlu. A aby sme nezabudli, má batériu s vysokou životnosťou a je vodotesný do 30 metrov.

Sledujte svoje pohybové aktivity nonstop

Ďalší športtester Polar, ktorý si predstavíme, patrí už do vyššej cenovej kategórie. Sú to pokročilé univerzálne GPS hodinky prepojené s hrudným pásom (V800). Získate v nich špičkový výrobok pre náročných športovcov, navyše s vydareným dizajnom. Vďaka inštalovanému pohybovému snímaču sledujete svoje pohybové aktivity 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Možnosti tohto supermoderného športtestera Polar násobí snímače rýchlosti a frekvencie šliapania na bicykly a nožný snímač rýchlosti, ktorý môžete prikúpiť.

Potrebujete radu? Pýtajte sa online v e-shope

K dispozícii je aj samostatný hrudný pás Polar, ktorý prepojíte s mnohými športtestermi a fitnes strojmi. Všetko ohľadom testovania športových výkonov si vyberiete pohodlne v e-shope, kde môžete využiť aj poradenstvo prostredníctvom chatu priamo na webovej stránke konkrétnych produktov.

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky