Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Dámske športtestery

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Nie pes, ale športtester je najlepší priateľ človeka. Človeka športujúceho. A ako je to so športovkyňami? Aký športtester by si priali napríklad na Vianoce?

Športtester pre ženy - funkcie aj dizajn

Samozrejme, že aj zapálené športovkyne chcú mať dokonalý prehľad o svojom športovom výkone. Chcú sa pochváliť kamarátkam alebo napríklad v práci, koľko kilometrov včera ubehli a koľko kalórií spálili na ceste za vysnívanou postavou.

Takže áno, chceme cvičiť a športovať efektívne, ale aj s krásnym športtesterom. Prístroj by mal spĺňať aj požiadavku krásneho, s oblečením ladiaceho doplnku. Preto pri výbere športtestera pre dámy volíme skôr menšie, prepracované prístroje, farebne ladiace k celkovému športovému outfitu.

Na volanie po štíhlych a krásnych tvaroch a farbách počujú samozrejme aj výrobcovia, a tak ponúkajú športové a outdoorové hodinky špeciálne pre ženy. Vybrali sme kúsok od nemeckej značky SIGMA.

Ešte pred prezretím dámskeho športtestera si zopakujme požadované vlastnosti:

  • ideálne hrudný pás na presné meranie tepovej frekvencie
  • výpočet spálených kalórií
  • prehľadný a kvalitne podsvietený displej
  • dátum a čas
  • vzdialenosť

Krásný športtester - SIGMA PC 22.13 woman

Kvalitný merač tepovej frekvencie za cca 50 eur. Kúpte si moderný pulzmeter svetového výrobcu SIGMA na efektívne cvičenie. Medzi hlavné prednosti športtesteru patrí automatická funkcia kalkulácie cieľovej zóny, výpočet spálených kalórií, zámok tlačidiel a dobre čitateľný display s veľkými číslicami. Intuitívne ovládanie a krásný dizajn určený pre športovo založené ženy.

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky