Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Športtestery s GPS

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Športtester TomTom má oproti bežným sporttesterom GPS senzor, čidlá  na snímanie behu, plávania či cyklistiky, vibračné upozornenie a mimoriadne tenký dizajn.

Najobľúbenejší GPS športtester

Najžiadanejší je GPS športtester Runner, ktorý pomáha bežcom udržať motiváciu a dosiahnuť stanovené ciele. Vďaka extra veľkému displeju už na prvý pohľad zaznamenáte hlavné štatistiky behu, ktoré by ste inak v pokluse sledovali ťažko. Ovládanie jediným tlačidlom je jednoduché a intuitívne.

Určite vás poteší aj vibračné upozornenie športtesteru pre bežcov, ktoré signalizuje odchýlku z optimálnej tepovej frekvencie. Lákavý je tiež tenký remienok, ktorého farbu si môžete zvoliť podľa aktuálneho oblečenia alebo nálady.

Prepojenie športtesteru s počítačom a mobilným telefónom

Na sledovanie štatistík GPS športtesteru či iných správ sa prihláste na TomTom MySports.

Keď pripojíte GPS hodinky TomTom k aplikácii MySports Connect na vašom počítači, aplikácia automaticky urobí nasledujúce kroky:

  • Načíta vaše najnovšie aktivity.
  • Stiahne do hodiniek údaje QuickGPSfix.
  • Zistí dostupnosť nových aktualizácií softvéru.

Doprajte si moderné technológie a dopracujte sa k lepšej kondícii s oveľa väčšou zábavou a informovanosťou, než aká bola doteraz možná.

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky