Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Športtestery bez hrudného pásu

Športtestery bez hrudného pásu

Pokojnejšie športové aktivity, akými sú turistika alebo nordic walking, nevyžadujú nutne športtestery s hrudným pásom. K občasnému zmeranie tepu je určený špeciálny pulzmeter, fungujúce na princípe několikasekundového dotyku.

Meranie tepovej frekvencie bez hrudného pásu, s ukazovateľom tempa a záznamom dvadsiatich tréningov umožňuje pulzmeter inSPORTline Tact v podobe vodotesných hodiniek. Okrem mnohých športových funkcií ponúka tiež čas, dátum, stopky, časový odpočet či päť nezávislých budíkov.

Horúci tip na fitness náramok - športtester

V spolupráci so špecializovaným športovým eshopom vám ponúkame športtestery v akcii.

Tip 

  • Fitness náramok inSPORTline Ego - Multifunkčný monitor aktivít prepojiteľný s mobilnými zariadeniami, kombinuje vlastnosti krokomeru a športtestera, optický senzor tepovej frekvencie na zápästí.

Akcia náramok Ego

Tieto "hodinky" sú výborným partnerom pre každého, kto si chce pri túre aj bežnom nosení po chvíľkach postrážiť srdce. V tomto prípade stačí priložiť prsty druhej ruky k snímačom umiestneným pozdĺž displeja, a pulzmeter po niekoľkých sekundách zmeria aktuálny tep, ktorý zobrazí v kontexte s priemerným.

Pripomeňme si, ako spočítať maximálnu tepovú frekvenciu

Od hodnoty 220 u mužov a 226 u žien odpočítame vek užívateľa. Teda napríklad maximálna tepová frekvencia päťdesiatročného užívateľa je 170 tepov čiže sťahov srdca za minútu. Tuky sa efektívne spaľujú, ak je na 65 - 75%.

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky