Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Ako potešiť na Vianoce športovca? Kúpte mu športtester!

Ako potešiť na Vianoce športovca? Kúpte mu športtester!

Ak je Váš partner nadšený športovec a darčekmi typu hrnček, sviečka, bielizeň, bonboniéra ho už neohromíte, skúste pri tohtoročných Vianociach pokročiť! Vyberte pre neho športtester - náramkové hodinky s hrudným pásom, meracie tepovú frekvenciu a ďalšie údaje dôležité pre výkon.

Sviatky sa síce rýchlo blížia, ale stále je čas urobiť si v téme jasno a potom sa ako informovaná zákazníčka kvalifikovane rozhodnúť. Pomôžeme Vám! Veľkí chlapci "hračky" milujú, rovnako ako tí malí. Hlavne tie užitočné. 

A merač tepovej frekvencie čiže športtester je neoceniteľná pomôcka k zlepšeniu kondície a chudnutiu. Už v priebehu samotného cvičenia sleduje srdcový tep aj spálené kalórie svojho užívateľa, a podľa toho usmerňuje jeho kondičné aktivity. Úlohu ale hrá aj cenová kategória.

Dáme Vám tipy na lacnejšie aj drahšie športtestery

  • InSPORTline Core - špičkový športtester s množstvom pokročilých funkcií, programom spaľovania tuku, prehľadným podsvieteným displejom, digitálne kódovaný. Patrí medzi najpredávanejšie a v akcii stojí 39,60 €. O 4 € lacnejší je podobný typ BN-A400 s funkciami čas, dátum, stopky, tepová frekvencia, nastavenie limitu tepovej frekvencie a alarm upozornenia na prekročenie limitu. 
  • Suunto Quest Black - novinka! Športtester svetoznámej značky Suunto vrátane USB Movesticku pre prepojenie s počítačom a duálnym hrudným pásom, v e-shope inSPORTline za 126,90 €. Okrem merania tepovej frekvencie tento športtester nastavuje tréningový plán, analyzuje efekt cvičenia, zostavuje grafy a umožňuje všetky informácie archivovať.

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky