Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Necvičte po pôrode nadarmo – istite to sporttesterom

Necvičte po pôrode nadarmo – istite to sporttesterom

Dostať sa po pôrode opäť do kondície je dôležité pre každú ženu. Aby sa páčila, hlavne sama sebe, zdvihla si sebavedomie a lepšie zvládala starostlivosť o bábätko aj ďalšie úlohy. Času však nie je nazvyš a cvičiť treba naozaj efektívne.

Športtesternáramkové hodinky spojené bezdrôtovo s hrudným pásom – sú pomocníkom, ktorý sa postará o účinné schudnutie. Športtester má totiž pod kontrolou vašu tepovú frekvenciu.

Aby ste naozaj spaľovali tuky, musíte cvičiť pri tzv. aeróbnej činnosti, čo je aktivita trvajúci zhruba 20–30 minút so stálou záťažou pre organizmus, pri ktorej vaše srdce bije optimálnou rýchlosťou. Táto optimálna rýchlosť sa pohybuje niekde medzi 120 až 145 tepmi v závislosti od pohlavia, veku, výšky postavy a hmotnosti.

Ako vypočítať ideálnu tepovú frekvenciu?

  • maximálnu TF získate odčítaním aktuálneho veku od hodnoty 220
  • minimálnu TF zmeriate po 5 minútach úplného pokoja
  • odpočítaním TF max. – TF min. dostanete tzv. tepovú rezervu TR
  • váš optimálny tep pre chudnutie spočítate: TR * 0,6 + TF min

Športtester spojený s hrudným pásom stráži aktuálny pulz a upozorní vás na nutnosť zpomaliť alebo pridať na intenzite cvičenia. Využijete ho pri akejkoľvek aeróbnej aktivite: na bicykli, inline korčuliach či chôdzi s palicami Nordic Walking.

A samozrejme tiež pri cvičení v posilňovni na bežeckých pásoch, eliptikali, rotopede, VibroGymu. Tieto posilňovacie stroje si môžete zaobstarať aj domov a trénovať na nich kedykoľvek, bez nutnosti zaisťovať stráženie detí. A kilá pôjdu dole bez stresu!
 

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky