Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Čo hovoria užívatelia o športtesteroch Sigma

Čo hovoria užívatelia o športtesteroch Sigma

Jedny z najlepších športtesterov na trhu, navyše za dostupnú cenu, ponúka značka Sigma, ktorú charakterizuje nemecká precíznosť spracovania. Potvrdzujú to aj recenzie užívateľov.

Napríklad pani Markéta uvádza: "Športtester Sigma som si vybrala hlavne kvôli cenovej dostupnosti a funkciám, ktoré ponúka. Používam ho zatiaľ mesiac, ale nemenila by som, som s ním veľmi spokojná." A čo na ňom oceňuje najviac? Podsvietenie, presné meranie tepu a spálených kalórií, to, že športtester sám vypočíta tréningovú alebo spaľovaciu zónu, a tiež jeho vzhľad i jednoduché použitie.

Ďalší užívateľ hovorí: "Pás športtesteru Sigma sa po nasadení rýchlo spáruje s hodinkami. Používam hodinky na kardio do fitka a inline. Páči sa mi výpočet hodnôt tepovej frekvencie po zadaní veku, váhy a podobne. Hodnoty idú nastaviť iba pre jedného užívateľa, s tým som však počítal. Len čas ukáže, ako na tom bude odolnosť použitých materiálov a remienka."

Športtester ma veľmi baví - tréning s ním je zábavný

A ešte jeden ženský pohľad na športtester Sigma: "Jeho funkcie sú úplne v pohode, sú tam všetky potrebné a cena je dostupná aj pre obyčajných ľudí, čo veľmi oceňujem. Športtester ma veľmi baví - tréning s ním je zábavný a hlavne prínosný. Pomohol mi zefektívniť športové aktivity. Vytknúť nemôžem nič, snáď len, že hrudný pás aj pri nastavení na najmenší obvod hrudníka je stále voľný, musela som ho ľahko skrátiť. Ale to je detail, ktorý nemá vplyv na funkčnosť a spoľahlivosť prístroja."

Zhrnutie: hlavné výhody športtesterov Sigma

  •     vodeodolnosť
  •     100% funkcie aj v extrémnych podmienkach
  •     mnoho príslušenstva a doplnkov
  •     vynikajúci pomer ceny a kvality
  •     komfortné použitie, intuitívne ovládanie

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky