Kúpiť športtestery – e-shop

Sprievodca výberom
športtesterov


Športtestery  >  Ako zlepšiť fyzickú kondíciu s pulzmetrom?

Ako zlepšiť fyzickú kondíciu s pulzmetrom?

Nevyhnutným doplnkom pre správne cvičenie a športovú aktivitu je meranie tepovej frekvencie. Pomôže vám pulzmeter.

Pokiaľ chcete cvičením zlepšiť fyzickú kondíciu, je nutné cvičiť v správnej tepovej frekvencii. Ak cvičíte na lepších trenažéroch, tak vám so správnou frekvenciou pomôžu vďaka integrovaným meračom, alebo dokonca HRC programom, ktoré upravujú plynule záťaž.

Pulzmeter (často tiež označovaný ako športtester) používajú profíci, tréneri behu aj rekreační bežci. Pre všetkých je akousi "predĺženou rukou" správnosti behu. Vďaka pulzmetru človek pozná, či nebehá moc rýchlo. Móda pulzmetrov je samozrejme spojená s dnešnou dobou, kedy sa riešia čísla a dôraz je kladený predovšetkým na výkon.

Pulzmeter pre začiatočníkov

Práve pre začínajúcich športovcov, najmä bežcov (je jedno či v prírode, alebo na bežeckom páse), je pomocník pre meranie tepovej frekvencie nedoceniteľným vynálezom. Jeho úlohou je vás upozorniť, že sa priliš prepínate a mali by ste zvoľniť. Je to zdravotná pomôcka, takže nie je divu, že ako prvá ich začala vyrábať firma Polar, ktorá sa inak zameriava na zdravotné prístroje.

Pulzmeter pre výkonnostných a vrcholových bežcov

A pre profíkov je dnes absolútne nevyhnutným doplnkom. Pre nich a ešte viac pre ich trénerov, ktorí zo záznamov sporttestru dokážu vyčítať všetko o tréningu a aktuálnom stave zverenca. Pulzmeter postráži všetko čo sa týka intenzity tréningu a zdravotného stavu.

Keď chcete zvýšiť fyzickú kondíciu

Keď chcete zlepšiť svoju fyzičku, používajte pulzmeter pre stráženie tepovej frekvencie. Treba športovať v správnej frekvencii. Ideálne v strednom stupni zaťaženia, čo je 60 až 70 percent maximálnej tepovej frekvencie. A tú zistíte odpočtom veku od čísla 220.

Sledujte pulz s puslmetrem SIGMA PC 3.11

Pulzmeter od tradičnej značky sporttestru a meračov tepovej frekvencie s veľkým displejom kúpite za menej ako 35 eur. Pulsmeter vyzerá ako hodinky, v modernom dizajne je "oblečených" mnoho rafunkcií, predovšetkým meranie srdcového rytmu s presnosťou EKG. Naviac má stopky a čas. Vďaka veľkým čísliciam je určený aj pre seniorov, alebo všeobecne pre športovcov, ktorí horšie vidia. Jednoduché ovládanie z neho robí športtester vhodný pre všetkých, ktorí chcú rýchlo merať srdcový tep.

Zdieľajte článok



Odporúčame športtestery






Ďalšie novinky

Dámske športtestery

Aký športtester vybrať pre športovkyňu? Mal by sa páčiť a, samozrejme, mať všetky potrebné funkcie. Vybrali sme tie najobľúbenejšie.

Športtestery s GPS

Športtestery s GPS navigáciou sú novinkou značky TomTom, ktorá sa GPS technológiami zaoberá už dlho, a teraz ich preniesla aj do športových hodiniek.

Pulzmetre bez hrudného pásu

Meranie tepovej frekvencie je základným predpokladom na efektívny tréning. Ako merať tep bez hrudného pásu?

všetky novinky